پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت درگذشت دانشجو صلاح قربانی

دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی پیامی درگذشت دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه را تسلیت گفت.

دکتر محمدرضا غلامی در پیامی درگذشت صلاح قربانی، دانشجوی ترم ۲ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را به خانواده‌ی دانشجو، جامعه‌ی دانشگاه و دانشجویان تسلیت گفت.

پیام تسلیت دکتر غلامی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌"

(صابران) کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

ضایعه تأسف برانگیز و جانسوز درگذشت دانشجوی با اخلاق و گرانقدر مرحوم صلاح قربانی یکی از فرزندان دانشگاه، بر اثر سانحه رانندگی، جامعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را اندوهگین و داغدار کرد.

اینجانب ضمن اعلام مراتب تسلیت به خانواده محترم قربانی، این مصیبت جان‌کاه را به دوستان، همکلاسی‌ها و جامعه دانشجویان دانشگاه تسلیت عرض کرده و از خداوند منان طلب مغفرت و آرامش ابدی آن عزیز را خواستارم. در غم پرکشیدن عزیز دلتان ما را شریک بدانید. با توسل به حضرت حق و ائمه اطهار علیهم‌السلام، برای آن عزیز سفر کرده رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبری بزرگ‌تر از این غم خواستاریم.

دکتر محمدرضا غلامی
معاون فرهنگی و دانشجویی