بهمناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی جشنوارهی غذای سالم ویژهی دانشجویان خوابگاه مفتح دختران برگزار شد.
جشنوارهی غذای سالم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم
پزشکی کرمانشاه و با همکاری کانونها، انجمن ها و تشکل ها بهمناسبت هفتهی
خوابگاههای دانشجویی با حضور مهسا حسین حانی رئیس اداره تغذیه و پردیس
پات کارشناس کنترل کیفی درتاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ویژهی دانشجویان
دختر خوابگاه مفتح برگزار شد.
این جشنواره که ویژهی دانشجویان دختر میباشد بهمنظورایجاد فضای
رقابتی سالم و با نشاط درخوابگاههای دانشجویی و با هدف ترویج سنتها و
فرهنگ تغذیهی سالم برگزار شد.
گفتنی است، مواد اولیه اصلی جهت طبخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته و
معیار داوری این مسابقه شامل: ارزش مواد غذایی، خلاقیت، رعایت اصول
بهداشتی، طعم و تزئین مواد غذایی و نظم است.
شایان ذکر است در این جشنواره ۹ گروه دانشجویی به رقابت پرداختند که به چهار گروه برتر از بین شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا گردید.
اعلام نفرات برگزیدگان جشنواره به شرح زیر میباشد:
گروه اول: مریم برخورداری، هانیه منوچهری، هانیه پور رحیمی
گروه دوم: پریا تال، زهرا اکبری، معصومه بدری، شبنم عباسی، الناز مرادی
گروه سوم: فاطمه زنگنه، فاطمه احمدیان، آیدا پرواز
گروه چهارم: صبا مالمیر، زهرا شرفی، پیوند رحمانی، سمیه حبیب