جشنواره غذای سالم برگزار شد

به‌مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی جشنواره‌ی غذای سالم ویژه‌ی دانشجویان خوابگاه مفتح دختران برگزار شد.

جشنواره‌ی غذای سالم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری کانون‌ها، انجمن ها و تشکل ها به‌مناسبت هفته‌ی خوابگاه‌های دانشجویی با حضور مهسا حسین حانی رئیس اداره تغذیه و پردیس پات کارشناس کنترل کیفی درتاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ویژه‌ی دانشجویان دختر خوابگاه مفتح برگزار شد.

این جشنواره که ویژه‌ی دانشجویان دختر می‌باشد به‌منظورایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط درخوابگاه‌های دانشجویی و با هدف ترویج سنت‌ها و فرهنگ تغذیه‌ی سالم برگزار شد.

گفتنی است، مواد اولیه اصلی جهت طبخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته و معیار داوری این مسابقه شامل: ارزش مواد غذایی، خلاقیت، رعایت اصول بهداشتی، طعم و تزئین مواد غذایی و نظم است.

شایان ذکر است در این جشنواره ۹ گروه دانشجویی به رقابت پرداختند که به چهار گروه برتر از بین شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا گردید.

اعلام نفرات برگزیدگان جشنواره به شرح زیر می‌باشد:

گروه اول: مریم برخورداری، هانیه منوچهری، هانیه پور رحیمی

گروه دوم: پریا تال، زهرا اکبری، معصومه بدری، شبنم عباسی، الناز مرادی