دکتر افسون سلطانی، مسئول انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کاهش دغدغه ها و تسریع کارها در تحویل غذای دانشجویان با استفاده از قابلیت کد رزرو خبر داد
به گزارش مفدا کرمانشاه، دکتر افسون سلطانی مسئول انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اجرای موفق قابلیت دریافت غذا با استفاده از کد رزرو خبر داد و گفت: با اجرای این قابلیت جدید که توسط واحد انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی به انجام رسیده است، صفهای طولانی دریافت غذا در دانشگاه کاهش یافته و فرآیند تحویل غذا برای دانشجویان با قابلیت اطمینان بیشتری انجام خواهد شد.
دکتر سلطانی افزود: این روش با تخصیص کد منحصر به فرد برای هر وعده غذایی، سرعت و دقت بیشتری دارد و از سوء استفادههای احتمالی کارت توسط سایرین جلوگیری میکند.
این مقام مسئول اظهار داشت: به دلیل طولانی بودن شمارههای دانشجویی که امسال به صورت ۱۶ رقمی صادر شده است، دستگاههای تحویل غذای هوشمند قادر به خواندن این تعداد رقم نبودند و همچنین وارد کردن 16 رقم شماره دانشجویی به همراه کد رمز بسیار زمان بر بود، لذا این موضوع منجر به ایجاد صفهای طولانی، تجمع دانشجویان و نارضایتی استفاده کنندگان از سامانه شده بود.
در این راستا، اداره انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی با اضافه کردن قابلیت کد رزرو به سامانه اتوماسیون تغذیه، توانست این مشکل را مرتفع نماید.
از این پس، به ازای هر وعده غذایی رزرو شده، یک کد رزرو منحصر به فرد به آن وعده غذایی دانشجویان اختصاص مییابد و دانشجویان میتوانند با وارد کردن این کد کوتاه و منحصر به فرد، غذای خود را از دستگاههای هوشمند تحویل غدا دریافت نمایند.
استفاده از این سیستم جدید، مزایای متعددی را به همراه دارد. از جمله مهمترین این مزایا میتوان به افزایش قابلیت اطمینان در دریافت غذا، جلوگیری از دریافت غذای دانشجویان توسط سایر افراد و کاهش زمان انتظار در صفهای تغذیه اشاره کرد.