اخبار

ایده‌شو ملی فودینو در کرمانشاه با معرفی ایده‌های برتر به کار خود پایان داد

Fodino National Idea Show in Kermanshah ended its work by introducing the best ideas

ایده‌شو ملی فودینو در کرمانشاه با معرفی ایده‌های برتر به کار خود پایان داد

ایده شو

به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و همکاری دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اولین ایده‌شو ملی فودینو با محوریت غذاهای فراسودمند در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مهرماه سال جاری همزمان با روز جهانی غذا در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش مفدا کرمانشاه، ایده‌شو ملی فودینو در کرمانشاه به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و همکاری دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با محوریت غذاهای فراسودمند در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مهرماه سال جاری همزمان با روز جهانی غذا در کرمانشاه برگزار شد در این رویداد شرکت‌کنندگان در سه محور «بهداشت و ایمنی غذاهای فراسودمند»، «غذاهای فراسودمند و مکمل‌های تغذیه‌ای در بهداشت و درمان» و «غذاهای فراسودمند در صنعت» به رقابت پرداختند.

در پایان پس از داوری و جمع‌بندی ایده‌های ارائه شده برگزیدگان معرفی و صاحبان ایده‌های برتر با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است که در محور «بهداشت و ایمنی غذاهای فراسودمند» سنور پورشامحمد، پریسا شاولی گیلانی و روشنک یادگار آذری، در محور «غذاهای فراسودمند و مکمل‌های تغذیه‌ای در بهداشت و درمان» مهشید حیدری، زهرا اسماعیلی و محدثه مددی و در محور «غذاهای فراسودمند در صنعت» نیز مهسا میریان، دل‌آرا مرادی میرحصاری و کیانا غفوریان به عنوان برگزیده معرفی شدند.

۱۳ آبان ۱۴۰۳ ۱۲:۲۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید