آغاز مسابقات جشنواره ورزشی مراکز دانشگاهی

استارت مسابقات اولین جشنواره ورزشی فرهنگی کارکنان و دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می گردد در بخش کارمندی با برگزاری مسابقه آمادگی جسمانی برادران زده شد.

در مسابقه آمادگی جسمانی که همزمان با اولین روز جشنواره در تاریخ 8/6/88 برگزار گردید. تعداد 37 نفر از کارکنان دانشگاهی در سه رده سنی در مجموعه ورزشی شهدا دانشگاه علوم پزشکی به رقابت پرداختند که در پایان ،  در رده های سنی سه گانه به ترتیب آقایان سعید پیری ، اردشیر سلیمی و بهمن حسن آبادی در رده سنی اول و آقایان نادر درویشی ، بیژن دانشور و افشین قبادی در رده سنی دوم و  آقایان محمد مراد غلامی ، ابراهیم داهیم و لطف اله عزیزی در رده سنی سوم به ترتیب به مقامهای اول تا سوم این دوره از مسابقات دست یافتند.

۱۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۵۱