برگزاری اولین نشست عمومی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه

اولین نشست عمومی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مراکز بهداشتی ، درمانی و واحدهای دولتی و غیر دولتی وابسته ، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر بهداشت و درمان استان برگزار گردید .

این نشست در تاریخ 13/9/91 از ساعت 13 الی 30/15 در محل سالن اجتماعات بوستان انقلاب برگزار گردید ، با تلاوت چند از کلام ا... مجید و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی آغاز و در ادامه پس از اعلام برنامه توسط مجری ، آقای دکتر پالش معاون فرهنگی ، دانشجویی و دبیر شورای امر به معروف به حاضرین خیر مقدم گفت و برنامه با سخنان آقای دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه پیرامون جایگاه و ابعاد عملکرد این شورا در دانشگاه ادامه یافت . شایان ذکر است در این نشست حجت الاسلام و المسلمین گودرزی نماینده ولی فقیه در سپاه نبی اکرم (ص) و سردار کرمی مسئول ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان حول موضوع راهکارهای راهبردی تذکر لسانی به ایراد سخن پرداختند .