برگزاری کارگاه آموزشی رابطه استاد ، دانشجو (ویژه اساتید مشاور دانشگاه )

کارگاهی تحت عنوان رابطه استاد ، دانشجو با رویکرد پست مدرن ویژه اساتید مشاوره دانشگاه در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید

در تاریخ 14/12/91 کارگاهی تحت عنوان رابطه استاد - دانشجو با رویکرد پست مدرن ( راه حل مدار) ، از ساعت 8 صبح الی 16 عصر با حضور 70 نفر از اساتید مشاور هیئت علمی دانشگاه در محل مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید . در ابتدا دکتر سیاوش وزیری ضمن خوشامد گویی و مروری بر اهداف طرح اساتید مشاور و روند اجرای آن صحبت نمودند . در ادامه دکتر فرشاد بهاری که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشتند به ارائه مباحثی در خصوص مصاحبه مسئله دار ، بصورت عملی پرداختند و آشنایی با اصول و مفاهیم رویکرد راه حل مدار ، مطلبی بود که بصورت تئوری بیان نمودند . پس از پذیرایی سرکار خانم عباسپور رئیس اداره مشاوره معاونت دانشجویی ، فرهنگی با ذکر توضیحاتی در خصوص نتایج تست غربالگری سلامت روان در دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 92-91 حساسیت موضوع را به اساتید محترم مشاور یادآوری و خواستار پیگیری مداوم وضعیت تحصیلی دانشجویان شدند . در ادامه پس از نماز و صرف نهار کارگاه با یک نمونه مصاحبه راه حل مدار با دانشجو به شکل عملی انجام گردید . کارگاه فوق با بحث و تعامل اساتید درباره مصاحبه انجام شده و ارزیابی از کارگاه به پایان رسید .

مشاور 4-3