نشست صمیمانه ریاست دانشگاه ، معاونت دانشجویی فرهنگی و دانشجویان فعال فرهنگی

در مهمانسرای دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 22/12/91

مهمانسرای دانشگاه علوم پزشکی در شب گذشته میزبان تعدادی از دانشجویان فعال بسیج دانشجویی ، دفاتر امور فرهنگی ، دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، کانون ها و تشکل های دانشجویی ، رابطین فرهنگی خوابگاهها و ریاست محترم دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی بود . در این مراسم که از ساعت 20 آغاز شد دانشجویان ضمن معرفی خود و رشته تحصیلی به ارائه گزارش از عملکرد خود در سال 91 پرداختند و برخی از انتظارات و نیازهای دانشجویان را به عرض مسئولین محترم حاضر در جلسه رساندند .

در این مراسم جناب آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از دانشجویان مدعو به سخنانی پیرامون ارتباط هر چه بیشتر دانشجویان با روحانیت و استفاده از معلومات دینی روحانیون حاضر در خوابگاهها و دانشکده ها ، اهمیت و ضرورت فعالیت های فرهنگی و گسترده نمودن این عرصه اشاراتی نمودند . دکتر محمد پالش معاونت دانشجویی فرهنگی نیز بر فعالیت های دانشجویان مدعو در بخش های مختلف فرهنگی دانشگاه در نهادها و تشکل ها و کانونهای مختلف ، رد هم آمدن دانشجویان فعال در کنار هم به منظور استفاده از تجربیات یکدیگر و لزوم ارائه باز خورد از سوی دانشجویان فعال به منظور تقویت برنامه های فرهنگی و ضرورت این ارتباط تاکید نمودند . در خاتمه هم از تمامی دانشجویان مدعو با اهداء لوح یادبود و جوائز تقدیر و تشکر به عمل آمد .

مهمانسرا1

مهمانسرا4