بمناسبت شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا (س) ، سرور زنان دو عالم

اردوی زیارتی قم ، جمکران و کاشان ویژه دانشجویان دختر

بمناسبت شهادت جانسوز حضرت فاطمه (س) ، سرور زنان دو عالم اردوی زیارتی قم ، جکران و کاشان ویژه دانشجویان دختر در روز چهارشنبه 21/1/92 از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید . در این اردو دانشجویان در ابتدا به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) شتافتند و پس از اقامه نماز ظهر و عصر در آن حرم نورانی ، در بعدازظهر روز پنجشنبه به زیارت مسجد مقدس جمکران نایل آمدند .

در این اردو دانشجویان از حمام فین کاشان و مجموعه تاریخی فین و تپه های سیلک دیدن نمودند و در پایان نیز به زیارت مشهد اردهال که مزار شهید بزرگوار علی بن محمد باقر (ع) می باشد رفتند و پس از آن بر مزار شاعر گرانقدر ایران زمین سهراب سپهری فاتحه ای قرائت نمودند . از جمله برنامه های فرهنگی جانبی اردو : برگزاری مسابقه فرهنگی ، تهیه و توزیع پمفلت ویژه زیارت حضرت معصومه (س) و شهادت حضرت زهرا (س) و همپنین برگزاری کلاس های آموزشی مهدویت و عرفان های نوظهور در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی (عج) و شرکت دانشجویان در دعای ندبه روز جمعه 23/1/92 بود .

کاشان2