برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های زندگی

ویژه دانشجویان جدیدالورود نیمه دوم سال تحصیلی (92-91)

کارگاه مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید نیمه دوم سال تحصیلی 92-91 رشته های فوریت های پزشکی و دندانپزشکی در مورخ 12/2/92 از ساعت 8 صبح الی 13 بعدازظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 42 نفر از دانشجویان با تاکید بر سه مهارت مدیریت ارتباط موثر، رفتار جراتمدانه و قدرت نه گفتن و مدیریت استرس برگزار گردید .

کارگاه راس ساعت 15/8 صبح با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد پس از بیان خیر مقدم و مقدمه توسط آقای دکتر مظفری ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی و اجرای پیش آزمون آقای داریوش لامعی مهارت برقراری ارتباط موثر را بصورت تئوری و عملی تدریس نمودند . پس از پذیرایی مهارت رفتار جراتمندانه و قدرت نه گفتن توسط آقای عباسی به صورت تئوری و ایفای نقش آموزش داده شد . در ادامه خانم عباسپور مهارت مدیریت استرس را در کنار مدیریت زمان و شیوه های حل مساله را جهت دانشجویان تدریس نمودند . کارگاه با اجرای سئوالات پس آزمون و نظر سنجی در ساعت 13 به پایان رسید .

مشاوره 12-4

مشاوره 12-2-92