پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دانشجویان گرانقدر ، آینده سازان ایران اسلامی

اینک که در آستانه ی قدم  نهادن در طریق علم آموزی و ورود به عرصه پر افتخار کسب دانش و تهذیب و آغاز  فصلی نوین از رشد و تعالی در زندگی قرار گرفته اید حضور یکایک شما عزیزان را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه غنیمت شمرده و به شما پویندگان طریق سعادت و سر افرازی ،خیر مقدم عرض نموده و آغاز سال جدید تحصیلی را به شما عزیزان تبریک می گویم .

مایلم در این آستانه خطیر و تاثیر گذار توجه شما را به رهنمودی راهگشا از مقام معظم رهبری معطوف نمایم که می فرماید : (( تولید علم و فرهنگ نیازمند بستر سازی و مدیریت صحیح ، جامع و علمی در عرصه ی دانشگاه ها و مراکز علمی می باشد که این مهم بدون مشارکت فعال و با نشاط شما عزیزان تحقق نخواهد یافت )) .  امیدوارم سال تحصیلی جدید در پناه خداوند متعال سالی سر شار از امید و موفقیت باشد .

از شما عزیزان می خواهم علم آموزی ، دانش پژوهی و تحقیق را در سایه توکل بر خداوند متعال در مسیر اهداف عالیه ی نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داده و با پشتکار و تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در این راه پر افتخار بیش از پیش کوشا باشید .