آغاز ثبت نام وام های : شهریه ، خرید کالا ، بیمه خدمات درمانی دانشجویان

آغاز ثبت نام وام های : شهریه ، خرید کالا ، بیمه خدمات درمانی دانشجویان

با توجه به ابلاغ اعتبار وام های : شهریه - خرید کالا و بیمه خدمات درمانی از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 10 لغایت 30 مهر ماه سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسم خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند .

تذکرات :

1- ثبت نام در این سامانه هیچگونه حقی برای دانشجو ایجاد نخواهد کرد و پرداخت تمام وام ها منوط به وجود منابع اعتباری صندوق رفاه وزارت متبوع و مقررات مربوطه خواهد بود .

2-زمان های فوق برای ثبت نام به هچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود .

3-با توجه به اینکه ثبت نام صرفا از طریق این سایت انجام خواهد شد به مراجعات حضوری برای ثبت نام ترتیب اثر داده نخواهد شد .

4- در خصوص وام بیمه خدمات درمانی دانشجو :

- نباید تحت پوشش هیچگونه بیمه ای باشد .

- پس از تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال پچاپ نموده و به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید .

5-وام شهریه مختص دانشجویان شهریه پرداز می باشد و به دانشجویان عادی تعلق نمی گیرد . دانشجو بایستی پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید ( مهر و امضاء ) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید .

زمان ثبت نام اینترنتی وام های دانشجویی

نوع وام

شروع ثبت نام

پایان ثبت نام

وام تحصیلی

وام بیمه درمانی

92/10/30

وام مسکن

وام ودیعه مسکن

وام خرید کالا

92/08/10

وام شهریه

92/07/30

وام ضروری

تذکرات:

1-  ثبت نام در این سامانه هیچ گونه حقی برای دانشجو ایجاد نخواهد کرد و پرداخت تمام وام ها منوط به وجوه منابع اعتباری صندوق رفاه وزارت متبوع و مقررات مربوطه خواهد بود .

2-زمان های فوق برای ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود .