بمناسبت هفته دفاع مقدس برگزاری مسابقات فوتبال ادارات ، همایش دوچرخه سواری ( کارکنان حراست )

و همایش کوه پیمایی در دو بخش کارمندی و دانشجویی

توسط اداره تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقات فوتبال ادارات ، همایش دوچرخه سواری ( کارکنان حراست ) و همایش کوهپیمایی در دو بخش کارمندی و دانشجویی برگزار گردید .

مسابقات فوتبال ادارات با شرکت 8 تیم آغاز شد و در پایان چهار تیم ( دانشگاه علـــوم پـــــزشکی ، امور زندان ها ، مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) آموزش و پرورش به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و تیم های مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) و آموزش و پرورش در فینال این مسابقات رقابت خواهند کرد .

* همایش کوه پیمایی با شرکت کارکنان و دانشجویان و تعدادی از مردم شهرمان کرمانشاه در ارتفاعات طاق بستان انجام شد .

* همایش دوچرخه سواری با شرکت کارکنان حراست دانشگاه از کرمانشاه تا بیستون انجام شد .

و-د-1

و-د-8