مراسم گرامیداشت شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام جواد (ع)

در مورخ 14/7/92 آ از ساعت 30/8 شب لغایت 30/22 شب

مراسم گرامیـــــداشت شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام جواد (ع)، در مورخ 14/7/92 آ از ساعت 30/8 شب لغـــــایت 30/22 شب در محل مسجد امام صادق (ع) دانشکده پزشکی با حضور بیش از 800 نفر از اساتید ، کارکنان ، دانشجویان و عموم محبان اهل بیت (ع)  و سخنرانی خطیب توانمند استاد سید حمید میر باقری در خصوص سبک زندگی اسلامی از دیدگاه اهل بیت (ع) و مداحی ، مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) حاج مهدی سماواتی برگزار گردید . مراسم با تلاوت کلام ا... مجید توسط قاری گرانقدر آقای میلاد خسروی آغاز و با قــــــرائت دعای زیـــــارت عاشـــــورا توسط مداح محترم آقای مهدی محمدــــی زمینه در افشــــانی خطیب توانمنــد سید حمید میر باقری فراهم گردید . مراسم با مداحی و روضه خوانی و مراسم سینه زنی توسط مداح محترم حاج مهدی سماواتی راس ساعت 30/22 شب پایان یافت . ( ضمنا از کلیه دست اندرکاران اجرای مراسم تقدیر و تشکر داریم ) .

جواد 4

جواد 6