برگزاری دومین کارگاه از سلسله کارگاههای آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

در تاریخ 28/7/92 در مجتمع فرهنگی بوستان برگزار گردید .

دومین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی در راستای ارتقاء سطح سلامت روان فردی و اجتماعی دانشجویان ورودی جدید رشته های بهداشت حرفه ای و محیط در تاریخ 28/7/92 از ساعت 8 صبح الی 13 بعدازظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 60 نفر از دانشجویان برگزار گردید .

در ابتدا کارگاه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید و سپس خانم پرستو عباسپور ضمن خیر مقدم به دانشجویان به عنوان مدرس بحث آموزش مهارت ارتباط موثر مطالبی را ارائه نمودند . بعد از پذیرایی آقای فرید عباسی مدرس کارگاه جراتمندی و قاطعیت مطالبی را بصورت تئوری و عملی برای دانشجویان بیان داشتند پس از استراحتی کوتاه و پذیرایی از دانشجویان سرکار خانم میترا رضایی مدرس بحث سوم کارگاه ، با عنوان مهارت مدیریت استرس مطالبی را در این خصوص به دانشجویان آموزش دادند . کارگاه پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی از دانشجویان راس ساعت 13 به پایان رسید .

م-2-6
م-2-5