برگزاری چهارمین کارگاه آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید

رشته های علوم آزمایشگاهی و هوشبری در مجتمع فرهنگی بوستان

چهارمین کارگاه از سلسله کارگاههای آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی جدید رشته های علوم آزمایشگاهی و هوشبری در تاریخ 13/8/92 از ساعت 8 الی 13 در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 83 نفر از دانشجویان رشته های مذکور برگزار گردید .

کارگاه با تلاوتی از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید . سپس سرکار خانم پرستو عباسپور به عنوان مدرس بحث ارتباط موثر مطالبی را در این خصوص به دانشجویان ارائه نمودند ، پس از پذیرایی آقای فرید عباسی بعنوان مدرس مبحث آموزش مهارت جراتمندی و قاطعیت نه گفتن مطالبی را بعنوان تئوری و عملی بیان نمودن . آموزش بعدی در راستای مهارت های زندگی توسط سرکار خانم مریم رئوفی در قالب آموزش مهارت مدیریت استرس به دانشجویان آموزش داده شد . کارگاه پس از نظر سنجی و اجرای پس آزمون در ساعت 14 پایان پذیرفت .

م-ع-8م-ع-7
م-ع-6م-ع-5