برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی

در روز سه شنبه مورخ 21/8/92 ، در سالن شهدای دانشجو ، واقع در معاونت دانشجویی فرهنگی

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این هفته در روز سه شنبه 21/8/92 در سالن شهدای دانشجو ، واقع در معاونت دانشجویی فرهنگی  از ساعت 30/8 صبح لغایت 11 برگزار گردید . در این جلسه که اعضای محترم هیئت رئیسه حضور داشتند قرائت قرآن کریم و مداحی و سوگواری و مرثیه سرایی سرور  و سالار شهیدان زینت بخش جلسه گردید تا مسئولین با تاســی به ائمه معصومین (ع) و استمداد خواهی از ایشان رفتار و اخلاق ائمه و اهل بیت عصمت و طهارت را سر لوحه اعمال خویش قرار دهند و در اخذ تصمیمات مهم و کاربردی بتوانند هر چه بهتر و پر بارتر به خلق خدا یاری برسانند . برای تمامی مسئولین و کارگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی آرزوی موفقیت و سربلندی را داریم .