در مورخه 19/9/92 با حضور 180 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی

برنامه دانشجویی کرسی آزاد اندیشی با عنوان (( ماهواره و خانواده های ایرانی مضر یا مفید ؟! ))  در مورخه 19/9/92 با حضور 180 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی  از ساعت 19 الی 21 شب در محل سالن اجتماعات بوستان انقلاب مستقر در خوابگاه بوستان انقلاب ( سرخه لیژه ) برگزار گردید . در این کرسی دانشجویی استاد گرانقدر جناب آقای جمشیدی به عنوان داور مدعو حضور داشتند و ضمن طرح موضوع و ارائه نظرات موافقین و منتقدین در پایان توسط داور کرسی جمع بندی در مقوله ماهواره و موضوعات پیرامون آن ارائه گردید ، ضمنا لازم به ذکر است توسط ریاست محترم دانشگاه و رئیس هیئت کرسی های آزاد اندیشی به مدت 10 دقیقه موضوع کرسی تبیین گردید .