اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر

از تاریخ 22/11/92 لغایت 27/11/92 به ظرفیت 90 برگزار گردید .

اردوی  فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر از تاریخ 22/11/92 لغایت 27/11/92 به ظرفیت 90 نفر برگزار گردید . از جمله برنامه های فرهنـــــگی این اردو عبارتنـــــد از زیارت حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) ، بازدید از بازار بین المللی ، خیـــــام و الماس شرق ، زیارت آرامگاه خواجه ربیع ، بازدید از قدمگاه و آرامگاه فردوســـــی ( طوس ) و ... می باشد . همچنین جناب آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه در جلسه ای که در روز 24/11/92 در سالن اجتماعات فارابی در مشهد مقدس برگزار گردید به ایراد سخنرانی پرداختند و در جلسه پرسش و پاسخی که با دانشجویان اعزامی به مشهد مقدس برگزار نمودند دانشجویان به ارائه نظرات خود پیرامون مسائل دانشگاه اشاره نمودند و دکتر نیکبخت نیز با صبر و حوصله فراوان به تمامی سخنان آنان پاسخ دادند . همچنین در اردوی فوق یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مراسمی که در روز 25/11/92 از ساعت 21 لغایت 23 در سالن همایش هتل آراد مشهد برگزار گردید به ذکر کرامات امام رضا(ع) و نحوه و آداب زیارت حضرت و دعای وداع با امام رضا(ع) پرداختند . در این اردو کارشناسان فرهنگی اعزامی نسبت به معرفی آثار و اماکن باستانی و زیارتی مشهد مقدس توضیحاتی را بابت آشنایی دانشجویان ارائه نمودند و مسابقات فرهنگی از جمله کتابخوانی و شعر خوانی و ... در این اردو برگزار گردید .