برگزاری هفتمین کارگاه کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجویان سال تحصیلی 93-92 (ورودی بهمن )

رشته های پرستاری ، دندانپزشکی

هفتمین کارگاه از سلسله کارگاههای آموزشی مهارت  های زندگی ویژه دانشجویان نیمه دوم  رشته های پرستاری و دندانپزشکی در تاریخ 6/2/93 از ساعت 8 الی 13 در محل محتمع فرهنگی بوستان با حضور 54 نفر از دانشجویان رشته های مذکور برگزار گردید . کارگاه با تلاوتی از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید . در ابتدا جناب آقای دکتر مظفری ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی ضمن بیان خیر مقدم در خصوص اهمیت کارگاههای مهارت های زندگی صحبت های خود را بیان کردند . سپس آقای دکتر اشتریان ریاست محترم دانشکده پرستاری ، مامایی با اشاره به نقش آموزش و برقراری روابط موثر و توانمند سازی فردی در ارائه بهتر خدمات درمانی به مراجعین ، دانشجویان را تشویق به آموختن این مهارت ها نمودند . در مهارت بعدی تحت عنوان مهارت جراتمندی و قاطعیت و مدیریت استرس توسط جناب آقای عباسی و سرکار خانم سعیدی با اجرای Roleplay و انجام تست استرس آموزش ارائه داده شد . کارگاه پس از نظر سنجی و اجرای پس آزمون در ساعت 14 پایان پذیرفت .

مشاوره8-4
مشاوره8-3