برگزاری هشتمین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجویا در سال تحصیلی 93-92 ( ورودی بهمن )

رشته های بهداشت عمومی ، صنایع غذایی ، فوریت های پزشکی

هشتمین کارگاه از سلسه کارگاههای آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی نیمه دوم ( بهمن ماه ) رشته های بهداشت عمومی ، صنایع غذایی ، فوریت های پزشکی در تاریخ 8/2/93 از ساعت 8 الی 13 ظهر در محل مجتمع فرهنگی بوستان با حضور 108 نفر از دانشجویان رشته های مذکور برگزار گردید . کارگاه با تلاوتی از قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید . در ابتدا جناب آقای دکتر احسان صادقی ضمن بیان خیر مقدم در خصوص اهمیت کارگاههای مهارت های زندگی مطالب خود را عنوان کردند . سپس سرکار خانم عباسپور بحث مهارت ارتباط موثر را به دانشجویان ارائه دادند . دو مهارت دیگر تحت عنوان مهارت جراتمندی و قاطعیت و مدیریت استرس توسط جناب آقای عباسی و سرکار خانم سعیدی و انجام تست استرس آموزش داده شد . در پایان کارگاه پس از اجرای پس آزمون و نظر سنجی کارگاه به اتمام رسید .

مشاوره7-4
مشاوره7-3