اردوی زیارتی،سیاحتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر همزمان با ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)

،روز پدر،شهادت حضرت زینب (ع) وروز بزرگداشت فردوسی توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اردوی 6 روزه مشهد مقدس از روز  دوشنبه بعدازظهر راس ساعت 14 مورخ 22/2/93 آغاز و طی آن برنامه های متنوع زیر به اجرا در آمد . در این اردو 2 اتوبوس به تعداد 97 نفر از دانشجویان دختر و کارکنان همراه حضور داشتند .

1-در مسیر حرکت به سمت مقصد و برگشت 6 حلقه فیلم مختلف به نمایش درآمد و همچنین نوار مولودی خوانی حضرت علی (ع) و مسابقه فرهنگی کتابخوانی ، سخنرانی پرسش و پاسخ به مسائل مذهبی و اجتماعی توسط روحانی و کارشناسان فرهنگی همراه اجراء شد .

2-در ایام مستقر در مشهد الرضا(ع) زیارت حرم مطهر به شکل صبح و شب 5 بار صورت علی به خود گرفت و چند بار هم به شکل برنامه ترکیبی بازار و زیارت در اختیار انجام شد .

3- بازدید از آرامگاه شاعر طوس فردوسی بزرگ و گرامیداشت روز ایشان و حضور در پارک و رفتن به قبر ( دنیای بعد از مرگ ) از برنامه های فرهنگی بود که بار معنوی و فرهنگی خاصی برای دانشجویان ایجاد کرد .

4-زیارت و مراسم وداع و مداحی اهل بیت (ع) برنامه شب آخر بود که چنان حال و هوایی داشت که بسیاری از دانشجویان شیفته زیارت اهل بیت ماندگار شب را در حرم کبریایی حضرت ثامن الحج به صبح رساندند .

5- خرید و بازدید از بازار و موزه حرم ، برگزاری نماز جماعت از برنامه های دیگر اجرایی در زمان اردو بود .

اردو روز 27/2/93 بعدازظهر ساعت 12 با به مقصد رسیدن کاروان کرمانشاه به پایان رسید .

زیارت بر عاشقان مبارک

مشهد 2