شب شعر فردوسی با حضور جمع کثیری از دانشجویان ، شعرای دانشجو و شاعران کرمانشاهی

در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد

دوشنبه شب ، مورخ 28/2/93 شاهد برگزاری یک شب شعر با حضور جمع کثیری از دانشجویان و مهمانان ویژه گردید . در این شب شعر که از ساعت 21 الی 23 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید بیش از چهارصد نفر از دانشجویان ، تعدادی از شاعران نامدار کرمانشاهی ، معاون دانشجویی فرهنگی و مسئولین از جمعیت هلال احمر کرمانشاه و جمعی از شاعران دانشجو حضور داشتند . در این مراسم ابتدا شخصیت توحیدی حکیم ابوالقاسم فردوسی مورد بررسی قرار گرفت و با پخش یک کلیپ مرتبط برنامه ادامه یافت و استمرار آن با شعر خوانی شعرای شهر و شعرای دانشجو صورت پذیرفت . در خاتمه از فعالان کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه با اهداء جوایز تجلیل به عمل آمد برگزار کنندگان برنامه نیز کانون شعر دانشجو و کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه بودند .

شب شعر
شب شعر - 2