برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز سه شنبه 30/2/93 از ساعت 21 آغاز و در ساعت 23:45 با معرفی نمایندگان منتخب پایان پذیرفت .

انتخابات مذکور در خوابگاههای بوستان انقلاب ، بوستان 2 ، مفتح خواهران و برادران ، طالقانی روند قانونی خود را پی گرفت و این در حالی بود که نامزدهای انتخاباتی قبلا در هر خوابگاه نسبت به شناساندن خود به رای دهندگان تبلیغات لازم را به عمل آورده بودند . در این انتخابات که با استقبال چشمگیر دانشجویان صورت پذیرفت نمایندگانی از حراست ، معاونت دانشجویی فرهنگی به دانشجویان انتخابگر و نامزدهای انتخاباتی جهت پیشبرد اصولی و قانونی کار حضور داشتند . در پایان نسبت به گشایش صندوق های رای اقدام به عمل آمد و آراء ماخوذه مورد شمارش و اعضای منتخب شورای مورد نظر مشخص و معرفی گردیدند .

۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹