جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی ورودی 86

در سالن زنده یاد مهندس نوروز نژاد ، واقع در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)

روز پنجشنبه مورخ 27/6/93 شاهد برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی ورودی 86 با حضور جمع کثیری از دانشجویان و مهمانان ویژه گردید . در این جشن که از ساعت 17 الی 19 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) برگزار گردید ، بیش از چهارصد نفر از دانشجویان ، خانواده های ایشان و تعدادی از اساتید و کارکنان معاونت فرهنگی ، دانشجویی دانشگاه حضور داشتند . در این مراسم بعد از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ، ابتدا دکتر داوری نژاد به ایراد سخنرانی پرداخته و استمرار برنامه با اجرای گروه موسیقی و پخش کلیپ صورت پذیرفت .

در خاتمه با اهداء لوح تقدیر گل از دانشجویان تجلیل به عمل آمد و دانشجویان با قرائت سوگند نامه در برابر خداوند و حضار پیمان بستند که زندگانی خود را در خدمت به جامعه بشریت وقف نمایند .