کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان رشته های بهداشت محیط و حرفه ای برگزار شد .

محورهای این کارگاه برقراری ارتباط موثر-مهارت روابط بین فردی-مهارت جراتمندی ومدیریت استرس بود

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی اداره مشاوره دانشگاه اقدام به برگزاری چهارمین دوره کارگاه مهارت زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته های بهداشت نمود .
خانم پرستو عباسپور رئیس اداره مشاوره حوزه معاونت فرهنگی ، دانشجویی ضمن تایید این مطلب گفت : این کارگاهها به منظور شناخت دانشجویان از مشکلات و مسائل دوران دانشجویی و تهدیدات احتمالی محیط پیرامون خود برگزار می شود و هدف همکاران اداره مشاوره دانشگاه نیز حل مشکلات روحی ، روانی و تحصیلی دانشجویان است .
گفتنی است مدرسان این کارگاه خانم پرستو عباسپور ، مژگان سعیدی و آقای فرید عباسی بودند که موضوع برقراری ارتباط موثر - مهارت روابط بین فردی - مهارت جراتمندی و مدیریت استرس برگزار می شود و به دانشجویان آموزش دادند ، اجرای پیش آزمون و پس آزمون و نظر سنجی و پذیرایی از دیگر بخش های این کارگاه یکروزه بود .

مشاور-آذر-2
مشاور-آذر-1