تجهیز کتابخانه های دفاتر مشاوره دانشکده ه و خوابگاهها با کتب روان شناختی ، خودیاری (self-help)

شامل مطالعه و یادگیری ، تقویت حافظه و تمرکز حواس ، ازدواج ، شادکامی و ... خریداری و در کتابخانه های دفاتر مشاوره دانشکده ها و خوابگاهها توزیع نموده است

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی پرستو عباسپور رئیس اداره مشاوره ضمن تاکید این خبر گفت :
کتاب های خودیای (self-help) و روانشناسی کتاب های هستند که مطالعه آنها توسط روان شناس و مشاور جهت کارایی بهتر درمان و پیشبرد اهداف درمان به مراجعین توصیه می گردد. با همت معاونت فرهنگی ، دانشجویی اداره مشاوره دانشگاه 99 عنوان ( 212 جلد ) کتاب خودیاری در حوزه های مختلف روان شناسی شامل مطالعه و یادگیری ، تقویت حافظه و تمرکز حواس ، ازدواج ، شادکامی و ... خریداری و در کتابخانه های دفاتر مشاوره دانشکده ها و خوابگاهها توزیع نموده است لذا دانشجویان گرامی می توانند با ماجعه به دفاتر مشاوره مذکور کتب مربوطه به امانت گرفته و مطالعه کنند .
لازم به ذکر است این کتابها بالغ بر 000/000/10 ریال هزینه شده است