تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه ، راهی مسابقات کشوری شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، سرپرست تیم فوتسال دانشجویان در این خصوص گفت:تیم دانشجویی فوتسال متشکل از 15 نفر ، 10 بازیکن اصلی و 2 نفر ذخیره ، یک نفر مربی ، یک نفر پرست و یک نفر مسئول تدارکات می باشد .
هوشنگ رمضانی اظهار داشت :
این دوره از مسابقات در شهر خزر آباد ساری و با حضور 44 تیم از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از مورخ 14/11/93 برگزار خواهد شد و تیم دانشجویی دانشگاه با تمرینات خوب و بازیهای تدارکاتی که در سطح شهر کرمانشاه انجام داده است از آمادگی نسبتا خوبی برخوردار است . وی اظهار امیدواری کرد که با همت بازیکنان نتیجه قابل قبولی برای تیم  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رقم خورد .
 اسامی بازیکنان تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه به شرح ذیل می باشد :
مجتبی خشیاده، احسان کرمی ، یاسین احمدی،علی شفیعی،محمد علی جعفری،فرزاد فقیه آبادچی ، مهران یاره،علی حیدری،لقمان رحیمی ، ذکریا مهدوی ، هوشنگ رمضانی (سرپرست) ، محمد صالحی ( مربی)