نتایج جشنواره ورزشی اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بمناسبت دهه مبارک فجر

اداره تربیت بدنی دانشگاه بمناسبت دهه مبارک فجر یک دوره مسابقه ورزشی با حضور کارکنان ، اساتید و دانشجویان در رشته های فوتسال - تیر اندازی - شنا - طناب کشی و آمادگی جسمانی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی مسابقات فوتسال با حضور 17تیم در سالن ورزشی شهدا و بصورت گروهی برگزار شد که تیم های مرکز بهداشتی درمانی صحنه - بیمارستان امام رضا(ع) - بیمارستان امام خمینی (ره) و ستاد دانشگاه به جمع 4 تیم پایانی راه یافتند .

همچنین مسابقات شنا بین کارکنان و اساتید دانشگاه در دو ماه 50 متر آزاد و 50 متر قورباغه در استخر علوم پزشکی برگزار شد که اسامی نفرات برتر به شرح ذیل می باشد :

50 متر قورباغه :
مقام  اول :آقای رسول قاسمی - مقام  دوم: آقای حبیب شهبازیان - نفر مقام:آقای محمد منتظری
50 متر آزاد :
مقام اول : آقای ایوب شهسواری - مقام  دوم آقای روح ا... شریفی - مقام  سوم: آقای محمد رضا عبدی

مسابقات طناب کشی
این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان کارمندی برگزار گردید که در بخش خواهران تیم های بیمارستان امام خمینی (ره) - مرکز بهداشت و درمان روانسر - معاونت فرهنگی دانشجویی به ترتیب اول تا سوم را کسب نمودند . در بخش آقایان تیم معاونت غذا و دارو مقام اول - تیم بازنشستگان مقام دوم و دانشکده بهداشت مقام سوم را به خود اختصاص دادند .

در مسابقات آمادگی جسمانی نیز که در دو بخش بانوان و آقایان در 3 رده سنی ( 30-25) و (44-35) و 46 به بالا برگزار گردید نتایج ذیل بدست آمد:
خواهران رده سنی 34-25 : پریا نجومی - سونیا خسرویان - صدف انتظاری
خواهران رده سنی 44-35: ایران رحیمی نسب - طیبه امیدی - اکرم بهاری