ضیافت افطاری متولیان فرهنگی دانشگاه

بمناسبت ماه مبارک رمضان به همت معاون فرهنگی دانشجویی مراسم ضیافت افطار ویژه اعضای شورای فرهنگی ، رابطین و فعالان فرهنگی ، نهادها و کانون ها در سلف سرویس مرکزی دانشگاه پس از اقامه نماز جماعت برگزار گردید .
دکتر علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه هدف از برگزاری این مراسم معنوی را ایجاد حس همدلی و تشریک مساعی در رابطه با پیشبرد اهداف عالی دانشگاه عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد استفاده از ظرفیت های بسیار بالای فرهنگی که در دانشگاه وجود دارد ، نوید بخش فعالیت های منسجم و پرشورتری در زمینه های فرهنگی اجتماعی خواهد بود .
سخنران اصلی مراسم حجت الاسلام و المسلمین مستشاری بود که به سبب حضور در جمع خانواده کارکنان علوم پزشکی در خصوص نحوه ارتباط بین زوجین مطالبی را ارائه نمود که مورد استقبال حضار قرار گرفت .
در کنار فضای صمیمی که حاصل از تجدید دیدار دوستان و همکاران بود ، حضور خانواده ها و کودکان میهمان مراسم ، به برنامه صمیمیت و طراوت خاصی بخشید مراسم با گرفتن چند عکس دسته جمعی به پایان رسید .پخش کلیپ ، اجرای تواشیح و اجرای مسابقه زنده از دیگر قسمت های این مراسم بود .

ضیافت3
ضیافت6