نور باران شب میلاد نبی مکرم اسلام در دانشگاه

محبان نبی مکرم اسلام بنا به دعوت اداره امور فرهنگی ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج دانشجویی گرد یکدیگر آمدند و میلاد خجسته آن حضرت را جشن گرفتند .

در این جشن بزرگ که از ساعت 20 الی 22 سه شنبه شب مورخ 11/12/88  در سالن آمفی تئاتر زنده یاد نوروز نژاد برگزار شد ،حاج آقا فرهادزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن پرداخش به شخصیت جهانی رسول اکرم (ص) به نقش آن بزرگوار در ایجاد وحدت بین جوامع انسانی و دستیابی آنان به حبل المتین الهی پرداخت .

یکی از جاذبه های جشن مذکور حضور یک دانشجوی کلمبیایی و سخنان او درباره مسلمان شدن و گرویدن به اسلام و مذهب شیعه اثنی عشری بود .

شعر خوانی ، اجرای موسیقی ، و پذیرایی ، از دیگر قسمت های بزرگداشت ولادت با سعادت نبی مکرم (ص) بود که بسیار مورد توجه قرار گرفت .