برگزاری 7 مسابقه و جشنواره ورزشی در طی 6 ماه گذشته

300 نفر در مسابقات کارمندی در دو بخش آقایان ، بانوان شرکت کردند

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی مسئول امور ورزشی کارمندان و عملکرد شش ماهه این واحد را تشریح کرد .
بهرام بهروش در این خصوص گفت :اداره تربیت بدنی و واحد ورزش کارمندی در راستای امر تشویق کارکنان به ورزش و گسترش فرهنگ ورزش میان خانواده کارکنان ، برنامه ها و همایش های مختلف ورزش را با هدف پیشبرد اهداف و رشد ورزش دانشگاه برگزار کرده است .
وی ادامه داد در شش ماه گذشته توانسته ایم بیش از مسابقه و جشنواره برگزار کنیم که نشان از پتانسیل های بالا و آینده روشن ورزش کارمندی در دانشگاه می باشد.
بهروش در ادامه به اشاره به اهم این مسابقات گفت: برگزاری مسابقات والیبال آقایان - مسابقات تنیس روی میز بانوان - مسابقات تنیس روی میز آقایان - تشکیل تیم منتخب والیبال بانوان-مسابقات طناب کشی آقایان و مسابقات طناب کشی بانوان - مسابقه فوتسال آقایان و برگزاری جشنواره ورزش های بومی و محلی از جمله این موارد بوده است .

بهروش--1 جشنواره بومی ورزشی3
جشنواره بومی ورزشی1