موفقیتی بزرگ برای ورزش دانشگاه

صعود پنج پله ای دانشگاه در دوازهمین المپیاد ورزشی

به گزارش معاونت فرهنگی ، دانشجویی از سوی اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت رده بندی نهایی دانشگاههای شرکت کننده در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شد.
بر اساس این گزارش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کنار دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، اصفهان ، شهید بهشتی در صدر دوره بندی اعلام شده قرار گرفتند و این در حالیست که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بالاتر از دانشگاههای تهران ، تبریز و اهواز قرار گرفت .
بنابر اعلام اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت :دو شیوه رده بندی بر مبنای امتیاز کسب شده و رده بندی بر اساس رنگ مدال صورت گرفته است که در رده بندی بر پایه رنگ مدال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کسب 4 مدال طلا پس از دانشگاههای علوم پزشکی شیراز و اصفهان در جایگاه سوم ایستاد . همچنین در رده بندی بر اساس امتیاز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با 4 مدال طلا ، 2 نقره ، 2 برنز ، 2 مقام چهارمی - 2 پنجمی و 2 ششمی و در مجموع با 58 امتیاز در رده ششم این رده بندی قرار گرفت که نسبت به دوره قبل 5 پله صعود داشته اند .
گفتنی است یازدهمين المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از 23 تا 30 مردادماه سالجاری در 11 رشته ورزشی و با شرکت 46 کاروان ورزشی دانشجویان دختر و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد .