دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، رئیس شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه غرب کشور شد .

به  گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی از طرف رئیس اداره مشاوره وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی و سرکار خانم عباسپور به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه غرب کشور منصوب گردید .
توانمندی در ایجاد هماهنگی بین دانشگاهها ، برخورداری از حسن شهرت ، روابط عمومی بالا ، حسن ابتکار عمل ، خلاقیت ، سابق اجرایی و عملی از ملاک های انتخاب رئیس این شورا بود که رئیس اداره مشاوره معاونت فرهنگی دانشجویی با کسب 88 امتیاز از مجموع 100 امتیاز این عنوان را بدست آوردند . لازم به ذکر است که دانشگاههای علوم پزشکی کردستان ، ایلام ، همدان ، اسدا آباد و کرمانشاه مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی غرب کشور را تشکیل می دهند .