کسب رتبه برتر کشوری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه از حائز رتبه برتر شدن اداره مشاوره در بین دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 و رتبه سوم کشوری در فعالیت های بهداشت روان دانشجویان خبر داد .
پرستو عباسپور ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی و تشکر از همکاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان ، کسب رتبه برتر کشوری را به همه همکاران و مدیران حوزه های مرتبط تبریک گفت .
رئیس اداره مشاوره  افزود : شاخص هایی مانند ارائه مشاوره حضوری و تلفنی ، برگزاری کارگاههای مهارت های زندگی - نشست های اعتیاد - ازدواج - پایش سلامت روان دانشجویان و ارایه اطلاعات در سامانه سیناسا از عوامل رشد شاخص های ارزیابی عملکرد این اداره به شمار می رود .
لازم به ذکر است بر اساس گزارش ارزیابی عملکرد ادارات مشاوره دانشجویی در سال 1393 توسط مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان معاونت فرهنگی دانشجویی موفق به کسب رتبه سوم کشوری و رتبه برتر در بین دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 3 شده است .