کارگاه یکروزه عوامل موفقیت تحصیلی

اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات و با هدف ارتقاء پیشرفت تحصیلی دانشجویان کارگاه یکروزه عوامل موفقیت تحصیلی در سالن مجتمع بوستان برگزار شد. در ابتدای این کارگاه پس از خیر مقدم و ارائه  آمار مشاوره های تحصیلی انجام شده در دفاتر مشاوره و بیان اهمیت کارگاه مذکور توسط خام عباسپور رئیس این اداره ، دکتر عمرانی معاون آموزشی دانشگاه به ذکر اهداف کارگاه پرداخت.
سخنران اول کارگاه دکتر خزاعی بود که به استناد پژوهش انجام شده در دانشگاه به ذکر عوامل افت تحصیلی در دانشجویان پرداخت .سخنران بعدی دکتر پرویز شریفی عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی بود که به بحث اصلی کارگاه و بیان روش های ایجاد و پرورش انگیزه تحصیلی ، تسهیل کننده ها و بازدارنده های تحصیلی و در نهایت اضطراب امتحان و راهکارهای مقابله با آن پرداخت.