سمینار آموزشی رفتار ترافیکی با حضور رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، کانون دانشجویی سلامت سمینار آموزشی رفتار ترافیکی را در راستای ارتقاء فرهنگ و رفتارهای اجتماعی با حضور رئیس پلیس راهور استان برگزار کرد .
سرهنگ امیدی رئیس پلیس راهور استان و اساتید دانشگاه و  مسئولین مرکز فوریت های پزشکی از سخنران این سمینار بود که پیرامون مسائل و مشکلات ترافیکی -فوریت های پزشکی - رفتارهای پر خطر منجر به تصادفات و اهمیت آموزشی برای دانشجویان ویژه دانشجویان رشته فوریت های پزشکی صحبت کردند .
در انتهای این  سمینار سپیده امیری دبیر کانون سلامت ، به معرفی کانون و اهمیت پرداختن  به ابعاد مختلف سلامت به ویژه برای دانشجویان علوم پزشکی پرداخت و از دانشجویان خواست جهت همکاری و ارائه نظرات خود با این کانون ارتباط برقرار کنند .
در این سمینار 120 نفر از دانشجویان فوریت های پزشکی ، پرستاری دانشگاه شرکت کردند . پایان این سمینار جلسه پرسش و پاسخ بود که سخنرانان به سئوالات دانشجویان پساخ دادند .