دانشجویان در دوران تحصیل علاوه بر دروس تخصصی ، مکالمه زبان انگلیسی نیز یاد می گیرند

مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن تایید این خبر گفت : دانشجویان برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی تعیین سطح شدند .
بهمن الماسی با اشاره به اینکه برگزاری دوره های مختلف آموزش برای دانشجویان یکی از اهداف و برنامه های عملیاتی این حوزه می باشد اظهار داشت با همکاری جهاد دانشگاهی ، دانشجوبان دوره های آموزشی زبان انگلیسی را طی خواهند کرد و در پایان  گواهی شرکت در دوره به آنها تعلق خواهد گرفت .
الماسی در خصوص پرداخت شهریه این دوره از کلاسها گفت : با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و همچنین جهاد دانشگاهی دانشجویان تنها 30% مبلغ شهریه را پرداخت خواهند کرد .