نوایی که دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب سر دادند

کجائید ای شهیدان خدایی ؟
با فرا رسیدن بیست و دومین روز از ماه اسفند سال 87 ، جمعی از دانشجویان دانشگاه عازم مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس در جنوب میهن اسلامی شدند
دانشجویان مذکور به وسیله 2 اتوبوس و دو خودرو تدارکاتی سفر فرهنگی زیارتی خود را آغاز نمودند و در مسیرهای از پیش تعیین شده ابتدا مقبره مطهر حضرت دانیال نبی در شوش را زیارت نمودند و بعد از یک شب گذران در این شهر کهن و تاریخی به جانب اهواز رهسپار گشتند . سد کرخه دومین مکانی بود که مورد بازدید دانشجویان قرار گرفت و در گشت و گذارهای بعدی ، مناطق عملیاتی فکه ، جزابه ، دهلاویه ، طلایه ، هویزه و شلمچه راوی چگونگی هشت سال دفاع واز خود گذشتگی و شهامت و شهادت بهترین فرزندان ایران زمین در این مناطق بودند .
     دانشجویان با حضور در مناطق یاد شده ضمن سردادن سرود  (( کجائید ای شهیدان خدایی ؟ )) مراتب احترام و سپاس خود را به ارواح شهیدان گلگون کفن ابراز می داشتند و با اهداف مقدس آنان تجدید بیعت می نمودند . راهیان نور ، پس از 4 روز اسکان در استان خوزستان و دیدار از جبهه ها ، به کرمانشاه مراجعت نمودند .