تیم داژبال دانشجویان دانشگاه قهرمان المپیاد ورزش های همگانی دانشگاههای کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، تیم داژبال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، در پایان رقابت به مقام اول رسید و دانشگاههای علوم پزشکی ارومیه و مازنداران مقام دوم و سوم این رشته ورزشی را کسب کردند .
احمد مظاهری رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر افزود نخستین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در هفته رشته کبدی - فریزبی - طناب زنی - فوتبال رومیزی - داژبال - دارت و لیوان چینی با شرکت 520 دانشجو از 35 دانشگاه علوم پزشکی به مدت 3 روز برگزار شد .
مظاهری : با اعلام اینکه در مدت کم تا آغاز مسابقات المپیاد ورزش همگانی ، تلاش ورزشکاران و مربیان و نیز حمایت بی دریغ معاونت فرهنگی دانشجویی جناب آقای دکتر علی بخشی باعث کسب این عنوان قهرمانی گردید ، خاطر نشان کرد : ورزش های همگانی یکی از شاخص های بسیار مهم برای جلب مشارکت بیشتر دانشجویان در فعالیت های ورزشی می باشد که انشاءا... با برنامه ریزی و حمایت مسئولین در سالهای آینده در تمامی رشته های المپیادی صاحب عنوان قهرمانی خواهیم شد ، اسامی ورزشکاران ، مربیان و سرپرستان اعزامی دانشگاه به نخستین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان بشرح ذیل می باشد .

اسامی تیم داژبال :
باریکنان : مرصاد مهدویان - حمید رضا کاظمی-فرزاد اعظمی تبار-آریا محمدی-میثم محمد نژاد

مربی : هوشنگ رمضانی

سرپرست : احمد مظاهری