برگزاری جشن عید مبعث و روز معلم در دانشکده پیراپزشکی

جشن مبعثت و روز معلم با همکاری نهاد رهبری و کانون های دانشجویی معاونت دانشجویی فرهنگی در تاریخ 95/2/18 در سالن حجاب دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید . در این مراسم پس از تلاوت قرآن ، حاج آقا افشار مسئول نهاد رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنرانی پیرامون عید مبعث ، جهل و عقل ایراد نمودند و پس از آن مدیحه سرایی توسط  مداح اهل بیت حاج یزدان ناصری اجراء شد . این مراسم با برنامه های تقدیر از اساتید برگزیده که با استقبال دانشجویان مواجه شد ادامه یافت ، اساتیدی که در این جشن حضور داشتند از طریق نظر سنجی بین دبیران کانونهای دانشجویی و فعالین فرهنگی انتخاب شده بودند و هر دانشکده سه استاد را معرفی نموده که با لوح تقدیر و هدایا از آنان تقدیر به عمل آمد . لازم به ذکر است علاوه بر اساتید و روسای دانشکده ها و معاونین فرهنگی دانشجویی - آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه ، دبیران کانونهای دانشجویی در تقدیر از اساتید حضور داشتند .
بخش ویژه در این جشن برگزاری صندلی داغ بود که توسط کانون دانشجویی طه انجام گردید و در این برنامه نام چند استاد که با تمایل خود در برنامه صندلی داغ حضور یافتند و بر اساس دست زدن حضار یکی از اساتید انتخاب شدند که ایشان آقای دکتر محسن ژاله بودند که مورد سئوال های صندلی داغ قرار گرفت و فضای خوبی را ایجاد نمودند. در خاتمه نیز به 10 نفر از شرکت کنندگان به رسم یادبود جوایزی اهداء گردید .

مبعث 1مبعث 2 مبعث 4