جشن روز جوان به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) در سطح خوابگاههای دانشجویی دختران

برگزاری جشن روز جوان به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) به همت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه با همکاری نهاد رهبری دانشگاه بطور همزمان در خوابگاههای دختران برگزار شد .
در این جشن سخنران مراسم سرکار خانم مویدی از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه کرمانشاه در خصوص روز جوان در جمع دانشجویان به ویژگی های یک جوان با ایمان و پرنشاط اشاره کرد و گفت: جوان، شیفته پاکی مطلق است و به آسانی به ناراستی ها تن نمی دهد.
وی با بیان اینکه زیبایی، دوستی و آراستگی از ویژگی های فطری جوان، است گفت: جوانان به دلیل داشتن روحیه ای پاک، شاداب هستند. مویدی در ادامه سخنان خود به ویژگی های جوان از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: انرژی، امید، ابتکار. این سه خصوصیت برجسته درجوان است.
از بخش های دیگر برنامه مدیحه سرایی در وصف حضرت علی اکبر و امام حسین (ع) بود که مورد استقبال بسیار زیاد دانشجویان قرار گرفت و همچنین مسابقه ماست خوری در بین این عزیزان و نمایش تئاتر توسط گروه تئاتر دانشجویی برگزار گردید و به برگزیدگان مسابقه آشپزی جوایزی به رسم یادبود تقدیم گردید و مراسم با توزیع شرینی در بین دانشجویان پایان پذیرفت .
جوان 2
جوان 4