برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون دانشجویی اخلاق حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی ، انتخابات شورای مرکزی کانون دانشجویی اخلاق حرفه ای در دانشگاه برگزار گردید . کانون اخلاق حرفه ای یکی از کانون های تازه تاسیس در معاونت فرهنگی دانشجویی می باشد که توسط عده ای از دانشجویان که علاقمند به اخلاق حرفه ای هستند تشکیل گردیده است. در تاریخ چهارشنبه 23/4/95 در محل سالن مطالعات و آموزش پزشکی ساعت 15 لغایت 17 اعضای کانون دانشجویی اخلاق حرفه ای دور هم جمع شده و انتخابات شورای مرکزی این کانون را برگزار نمودند در این جلسه پس از ارائه توضیحات در خصوص معرفی کانون توسط دبیر کانون آقای آرشام امجدیان هر کدام از اعضا به سرپرستی بخشی از کانون درآمدند.