اولین جلسه نشست هم اندیشی اساتید در مجتمع فرهنگی،ورزشی رخش با حضور اکثریت اعضاء هیئت علمی دانشگاه کرمانشاه برگزار گردید

در ابتدا جلسه آیاتی چند از کلام ا... مجید ، توسط آقای دکتر تحویلیان یکی از اساتید برجسته دانشگاه قرائت گردید و سپس آقای دکتر علی بخشی دبیر شورای هم اندیشی اساتید و معاون فرهنگی دانشجویی ضمن خوشامد گویی به اعضای محترم و تشکر از همکاران ، اشاراتی به شروع سال فعالیت این شورا در دانشگاه و همچنین در خصوص اهداف شورای هم اندیشی اساتید، مطالبی را بیان داشتند که بطور خلاصه عبارتند از: خردورزی و فرایند مشارکت ، تقویت بنیه علمی و اعتقادی در دانشگاه ، تعیین خط مشی ها و ... را می توان نام برد  و در خصوص هدف اصلی این شورا گفت: اساتید باید نقش خود را در دانشگاه ایفاد کنند ودر این خصوص باید بستری مناسب برای فعالیت ایجاد کرد .

سپس حاج آقا افشار مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و رئیس شورای هم اندیشی اساتید با اشاره به دو سوره قرآنی ((سوره انفال آیه 53 و سوره رعد آیه 11 )) اظهار داشتند که خداوند نعمتی را به قومی می دهد پس نمی گیرد مگر خود قوم تغییری ایجاد کرده باشند و در خصوص رشد و بالندگی گفتند: هیچ کشوری از بیرون تقویت نمی شود و ماندگاری هر قوم و کشور و دانشگاهی به دست خود دانشگاهیان است و این رشد و پویایی ماندگار نیست مگر رسیدگی داشته باشد و هر کدام از اعضاء هیئت علمی در دانشگاه نقش مهمی دارند و رشد کشور به دست اساتید است و برای بهتر استفاده کردن از این فرصت باید مجمع ای به اسم نشست هم اندیشی اساتید به وجود آید وی در مورد کلاس های هم اندیشی اساتید توضیحات جامعی ارائه نمودند و هدف از تشکیل شورا هم اندیشی را با توجه به بیانات رهبری: (( قوه عاقله کشور ، تصمیم گیرنده در نظام در جهت بالندگی دانست )) و بدون حضور و شرکت اساتید در این زمینه نمی توان پیشرفتی داشته باشیم و راهبردهای شورای هم اندیشی اساتید را برشمردند :

1)ساماندهی فعالیت های علمی و آموزشی اساتید و استعداد یابی در این زمینه که باعث رشد و پویایی می شود و مشکلات آموزشی و فرهنگی اساتید در این نشست ها باید بیان شود .

2)تصمیم سازی برای نظام با بهره گیری هر چه بیشتر

3)توانمندسازی هر چه بیشتر اساتید در قالب معرفت افزایی و ساماندهی ارتقاء علمی

و سپس آقای دکتر کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی اشاره ای به اهداف نشست هم اندیشی اساتید داشت و گفت :

1-خردورزی و آزاد اندیشی ، مشارکت در دانشگاه و مسائل استانی و کشوری ، تقویت بینش ها و تقویت بسترهای حقوقی و قانونی از جمله اهداف هم اندیشی اساتید است .

2-دانشگاه تاثیر مهمی بر جامعه دارد . ما باید سطح مطالبات را بالا برده و آنرا با مدیران ارشد استان مطرح کنیم .

3-یکی از مهمترین چالش های ما برگرداندن دانشگاه به جایگاه خود و تقویت و تثبیت آن در تصمیم سازی هاست .

4-اگر دانشگاهیان و صاحبان خرد و اندیشه راهبری استان را بر عهده نگیرند افراد کم خرد تلاش می کنند تا با پیگیری کردن سیاست های غلط استان را با چالش های جدی مواجه کنند .

5-ما نباید به اتفاقات استان بی توجه بوده و به کج  روی ها هادت کنیم . نباید ساده از کنار سیاست های غلط بگذریم .

6-آن عضو هیت علمی ارزشمندتر است که برای پیشبرد دانشگاه و جامعه مشارکت بیشتری داشته باشد .

7-اگر از حالت تک بعدی خارج و به کار تیمی و مشارکت روی آوریم موفق می شویم .

در ادامه جلسه برخی از اساتید حاضر در این نشست نظرات خود را بصورت ذیل اعلام نمودند:

-دکتر تحویلیان ، این نشست ها می تواند اتاق فکر رئیس دانشگاه باشد و تاثیر در حوزه های گسترده مسائل استان و شهر

-دکتر الماسی ، اعضای هیات علمی از جلسات هم اندیشیبیشتر استقبال کنند و جلوگیری از افراطی گری در دانشگاه .

-خانم عباسی :اعضای هیات علمی باید فضای آزاد را برای اظهار نظر احساس کنند .

- دکتر کیانی ،قابلیت فوق الهاده هم اندیشی اساتید و با کیفیت و اعضاء می توان کارهای بزرگ کرد .

-خانم حدادیان ،مسائل و مشکلات مشخص شده ، برنامه ریزی و اجرا شو.د اما نباید از ارزشیابی غفلت کرد .

-دکتر حمزه ، ظرفیت اساتید دانشگاه بسیار بالاست ما توانسته ایم در بین 24 استان مدعی مقام چهارم پژوهش را بدست آوریم .

-دکتر نجفی ، کارهای بزرگ در حوزه آموزش دانشگاه صورت گرفته است .

-دکتر علی بخشی ،دانشجویان با مشارکت توانسته اند در عرصه های مختلف افتخار بیافرینند .

و سپس انتخابات نماینده شورای هم اندیشی اساتید در دانشکده ها با شرکت اکثریت اعضاء برگزارگردید و نتایج بشرح ذیل اعلام گردید:

الف: دانشکده پزشکی : دکتربابک ایزدی و دکترسیروس جلیلی

ب:دانشکده داروسازی:دکتر شهلایی و دکتر فرضایی (مشترکا)

پ: دانشکده بهداشت:دکتر الماسی

ث:دانشکده پرستاری ،مامایی:  دکتر ویسی ،دکتر جلالی (مشترکا)

س:دانشکده پیراپزشکی : دکتر صفری

و در دانشکده دندانپزشکی نیز در خود دانشکده انتخابات برگزار می گردد.