جشن بزرگ وحدت بمناسبت میلاد با سعادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) در خوابگاههای دانشجویی دختران برگزار گردید

در شب 23 آذرماه سالجاری جشن بزرگ وحدت بمناسبت میلاد با سعادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) در نمازخانه خوابگاه مفتح خواهران برگزار گردید که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان همراه بود ، در این جشن ابتدا تلاوت قرآن توسط یکی از دانشجویان رشته داروسازی خانم زمانی قرائت شد و سپس سخنران مراسم سرکار خانم دکتر میناوند مدرس و مشاور دانشگاه تهران نیز در خصوص شخصیت و جایگاه و خصوصیات بارز پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) مطالبی را بیان داشتند و تاکید بسیاری بر خصوصیت بارز مهربان بودن داشتند و ایشان فرمودند : شخصی که مهربان باشد دیگر خصوصیات خوب را هم دارد . در ادامه مراسم با مولودی خوانی مداحان و مسابقه حضوری در بین دانشجویان شرکت کننده و پذیرایی به اتمام رسید . و همچنین مراسم مشابهی نیز بصورت همزمان در خوابگاه برادران بوستان نیز اجراء شد.  این مراسم باشکوه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ومعاونت فرهنگی دانشجویی برپا شد .

جشن وحدت 1