برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه هشتمین جشنواره فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دوره‌های آموزشی شعر، استندآب کمدی، فیلمنامه نویسی، داستان نویسی، گویندگی و اجرا، با هدف آمادگی دانشجویان جهت حضور در هشتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشگاه‌های علوم پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش مفدا کرمانشاه، دکتر رضا علی بخشی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن اعلام این خبر گفت: این دوره‌های آموزشی با پیگیری دبیرخانه دانشگاهی هشتمین جشنواره فرهنگی این دانشگاه، در حال اجرا است.

گفتنی است با تلاش دبیرخانه دانشگاهی هشتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و درخواست علاقمندان عرصه‌های هنری، این دوره‌ها جهت آمادگی حضور قوی دانشجویان در جشنواره هشتم، در این دانشگاه برگزار شد.

۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۵۳