افتخار افرینی دانشگاهیان علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت/ کسب مقام اول منطقه غرب کشور

سه مقام اول، دومقام دوم، و یک مقام سومی حاصل حضور کاروان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشنواره قرآن و عترت بود.

بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در خزر آباد ساری با اعلام برترین های چهره های قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به کار خود پایان داد.
در این مسابقات:

سید مجید میر حسینی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مقام اول را در بخش هنری (نمایشنامه نویسی) کسب کرد

لطیف محمدی که از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد، موفق به کسب مقام دوم در بخش هنری (معرق و منبت) کسب شد.

احسان کریمی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مقام اول را در بخش معارف قرآنی (حفظ موضوعی ) کسب نمود.

صبا صادقی دیگر دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، توانست مقام اول را در بخش معارف قرآنی(پرسمان ) کسب کند.

طاهره حسینی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مقام سوم را در بخش معارف قرآنی (احکام ) به دست آورد.

همچنین مقام دوم بخش معارف قرآنی (سیره معصومین ) توسط استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آقای بهمن مهربان کسب شد.