اتاق فکر دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل می شود

دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تشکیل اتاق فکر دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و افزود: امیدواریم با تشکیل این اتاق فکر، مشکلات فرهنگی شناسایی و راه کارهایی برای آنها پیدا کنیم.

محمد حق گویی دانشجوی کارشناسی پرستاری و دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با مفدا کرمانشاه ضمن بیان اهداف و وظایف کانون های فرهنگی، از تشکیل اتاق فکر دانشجویان فعال فرهنگی خبر داد.

حق گویی اظهار کرد: پیگیری حقوق تک تک کانون ها و دانشجویان فعال فرهنگی به عنوان مهمترین هدف در راس کار ها قرار می دهیم و امیدواریم با حمایت دبیران و فعالین فرهنگی به این مهم دست پیدا کنیم .

وی افزود: به دنبال تشکیل اتاق فکری از دبیران و فعالین فرهنگی خواهیم بود که در آن بتوان با تبادل نظر و همفکری مشکلات را شناسایی و پیگیری کرد .

۱۶ آبان ۱۳۹۷ ۱۷:۰۰