برگزاری مسابقه قانون اساسی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی

مسابقه کتابخوانی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش مفدا کرمانشاه ، مسابقه کتابخوانی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی  به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش ، زمان برگزاری و پاسخگویی به سوالات مسابقه غیر حضوری شنبه 27 بهمن از ساعت 13 الی 13:30 می باشد و از 10 نفر برتر این مسابقه با اهدا جوایز ارزنده ای تقدیر میگردد

گفتنی است جایزه به نفراتی اهداء می گردد که حد نصاب بیش از 80% نمره را کسب نمایند و در صورت برابر بودن امتیاز، نفرات برتر با قرعه کشی انتخاب می شوند.

جهت دانلود فایل کتاب و شرکت در مسابقه اینجا کلیک کنید.