استقبال بی نظر از شب شعر فردوسی

به مناسبت فرارسیدن روز بزرگداشت فردوسی اداره ، امورفرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجوئی فرهنگی با برپایی یک شب شعر تحت عنوان (( شب شعر دانشجویی فردوسی )) به استقبال این بزرگداشت رفت .

شب شعر مذکور در شنبه شب مورخ 26/2/88 در سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد واقع در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد .

در این مراسم از مصطفی محدثی شاعر برجسته کشور و جمعی از شاعران شهر نیز دعوت به عمل آمده بود که تعدادی از آنها به شعر خوانی پرداختتد .

تعدادی از دانشجویان نیز به قرائت شعرخود پرداختند . در خاتمه هدایایی  به مهمانان ویژه و برگزیدگان شعر دانشجویی اهدا گردید .

اعزام دانشجویان به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران طی تاریخ های 17و23 اردیبهشت ماه دو کاروان اعزامی تعداد 170 نفر از دانشجویان دختر و پسر را بصورت مجزا به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انتقال داد .

دانشجویان پس از دیدار از نمایشگاه فوق و خرید کتابهای مورد نیاز روانه شهر مقدس قم شدند و بعد از زیارت کریمه اهل بیت (س) و صرف شام به کرمانشاه مراجعت نمودند . مراجعت دانشجویان به شهر مبداء در تاریخ های 18 و 24 اردیبهشت انجام گرفت .